Avon True Colour longwear makeup remover


Veliki pozdrav!

Prvo želim da Vam čestitam Novu godinu, i sve praznike! Danas je Badnji dan, vrlo poseban praznik za mene. Priznajem bila sam lenja u pisanju postova, te sam odlučila da baš na ovaj dan napišem svoj prvi u ovoj novoj godini. Blog sam započela Avon proizvodima pa rekoh zašto da ne, neka u novoj godini prvi post opet bude Avon. Moja ljubav prema Avonu je neizmerna i spremam Vam toliko postova sa njihovim proizvodima. Napomenucu da ni jedan od njih nije sponzorisan, kao sto nije ni ovaj... Da krenemo :)

Ovaj proizvod sam vešto izbegavala u katalogu dugo, i zaista mi je bio (smatrala sam tada) nepotreban kada imam neke druge koje sam tada koristila i volela, a rado ih kupujem i sada. Medjutim odlučim da kupim vodootpornu maskaru, da je koristim u zimskom periodu kada suze oči, pada sneg i td kako se maskara ne bi razmazivala. I gle čuda, svi skidači šminke oko očiju koje sam imala u tom trenutku su me izneverili. Pomislicete nisu pomogli uopste, ali ne. Jednostvno su skinuli makeup do određene granice a ostatak se natalozio ispod ociju i medju trepavicama. Izgledala sam kao da sam legla da spavam sa šminkom a ona se razmazala u toku noći. Sigurna sam da me razumete na šta mislim. Mene to strašno nervira i u stanju sam da trljam dok ne skinem bukvalno sve (što vam ne preporucujem nikako).
Ono što Vam od srca preporučujem je ovaj mališa sa slike ❤

Ima 50ml, idealan je za put, za neseser. Ono što on radi je čudo! Skida šminku - vodootpornu poput gumice za brisanje. Ja sam ostala u čudu i jako sam se prijatno iznenadila. Potrebno je jako malo proizvoda na tuferu da očistite oba oka. Dvofazan je, ne peku me oči od njega, nakon korišćenja se umijem i to je to. Nema crnih tragova i ostataka maskare na peškiru, nema nataloženog proizvoda u predelu podočnjaka i među trepavicama, sve je potpuno čisto. 
Zaista se ponekad pitam kada otkrijem novi proizvod kako sam do sada živela bez njega. 

Ono što sam ispustila a dodala bih na kraju je da sa njime možete skidati svu vodootpornu šminku,ne samo onu na kapcima :)

Pišite mi Vaše utiske, da li ste ga probali?



Pratite me i na Instagramu & Facebooku  

Коментари

Популарни постови